Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Hampaiden vuositarkastus

Säännöllinen hampaiden ja suun terveyden tarkastuttaminen on tärkeää ongelmien ja niistä johtuvien hoitotoimenpiteiden ennaltaehkäisyn kannalta. Hyvänä ohjenuorana voi pitää tarkastusta kerran vuodessa, sillä reikiintyminen voi edetä myös täysin oireetta. Kaikkia ongelmia on vaikea havaita ilman röntgenkuvausta, joka paljastaa esimerkiksi hampaan ytimen bakteerikertymät ja tulehdukset. Vuositarkastuksen pohjalta päivitetään hampaiden ylläpitohoidon ohjeet ja tehdään tarvittaessa suunnitelma esiin tulleiden ongelmien hoidattamiseksi. 

Tarkastuskäynti on ennaltaehkäisevää hoitoa

Tarkastuskäynnillä hammaslääkäri tutkii mm. suun limakalvot ja ienten kunnon sekä hampaat ja purennan toimivuuden. Piilevät ongelmat selviävät röntgenkuvauksen avulla. Hampaiden huolellinen kotihoito ja säännölliset tarkastuskäynnit pitävät suusi ja hampaasi hyvässä kunnossa. Muista siis varata aika ylläpitotarkastukseen vuosittain, vaikka ikäviä särkyjä tai muita oireita ei olisikaan.