Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Röntgentutkimukset luotettavasti Raisiossa

Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy tekee luotettavat röntgentutkimukset modernein radiologisin tutkimusmenetelmin. Käytössämme on myös digitaalinen hammasröntgenkuvausmenetelmä, jolla kuva saadaan hoitohuoneiden näyttöruuduille muutamassa sekunnissa. Hammaslääkärimme voi näin käsitellä kuvaa sekä suurentaa ja tarkentaa haluamiaan yksityiskohtia. Diagnoosin teko on helppoa ja luotettavaa uudenaikaisilla menetelmillämme ja hoitotoimenpiteiden aloittaminen nopeutuu.

Teemme yhteistyötä Röntgenkulman kanssa

Hammaslääkärikeskus Mandibula toimii yhteistyössä röntgentutkimusasema Röntgenkulman kanssa. Röntgenkulmassa tehdään leukaluiden ja hampaiston digitaalisia panoraama-, lateraalikallo- ja poikkileikekuvauksia. Esimerkiksi implanttihoidoissa korkealaatuinen röntgentutkimus on erittäin tärkeää. Tutkimuksissa voidaan luun määrän lisäksi arvioida röntgenologisin menetelmin myös luun rakennetta ja laatua. Palveluumme kuuluu myös, että radiologi lausuu kaikki Röntgenkulmassa otetut kuvat. Tarvittaessa Mandibulan ulkopuolinen hammaslääkäri saa myös erikoishammaslääkäriemme konsultaation hoitosuunnitelmasta.

Röntgentutkimus paljastaa suun oireettomat tulehdukset

Suun oireettomat tulehdukset eivät välttämättä näy hammaslääkärin tarkastuksessa, mutta röntgentutkimus paljastaa ne. Varhainen puuttuminen tulehduksiin on tärkeää, jotta vältyttäisiin myöhemmiltä kalliilta ja raskailta hoidoilta. Oireeton bakteeritulehdus on yleisterveydelle haitallinen terveysriski, sillä se altistaa luutuholle sekä lisää sydän- ja verisuonitautien riskiä. Pitkälle edennyt ientulehdus voi lisätä aivoverenkiertohäiriön riskiä jopa kolminkertaisesti. Perustarkastuksen lisäksi kannattaakin siis varata aika suun röntgentutkimukseen riittävän usein.

Kaikista röntgentutkimuksistamme on mahdollista saada kelakorvaus.