Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Purentafysiologian asiantuntija

Purentafysiologialla tarkoitetaan purentaelimen rakenteeseen, toimintaan ja erilaisiin purentavaivoihin keskittyvää hammaslääketiedettä. Hammaslääkärikeskus Mandibula on erikoistunut purentafysiologiaan ja erilaisten purentafysiologisten ongelmien hoitamiseen. Me tarjoamme aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, asiakasta kuunnellen.

Purentaongelmat saattavat aiheuttaa usein päänsärkyä, leukanivelten naksumista sekä kipua selkä- ja hartiaseudulla. Pahimmillaan ongelmat voivat häiritä työntekoa, nukkumista ja puhetta. Purennan ongelmat johtuvat usein joko lihasperäisistä syistä tai leukanivelen poikkeavasta toiminnasta.

Luotettavaa purentafysiologista hoitoa

Purentafysiologisia ongelmia voidaan hoitaa eri menetelmin. Hoitona voi olla esimerkiksi hampaiden oikominen tai purentakiskon asentaminen. Apua purentaongelmiin voidaan saada myös purennan hionnalla tai erilaisilla proteettisilla ratkaisuilla. Me olemme purentafysiologian ammattilaisia ja löydämme varmasti juuri oikeanlaisen ratkaisun purentaongelmiisi. Älä kärsi kivuista turhaan, vaan ota meihin rohkeasti yhteyttä!