Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Hammaskruunut

Hammaskruunu voi olla hyvä vaihtoehto, jos hammas on kulunut tai paikattu useaan kertaan. Kruunulla saadaan palautettua hampaan alkuperäiset muodot, lujuus ja purentakyky. Kruunut estävät myös hampaan jatkuvan lohkeilun, ovat kestäviä ja näyttävät kauniilta. Hammaskruunuja voidaan valmistaa useilla eri tekniikoilla ja eri materiaaleista; mm. metallirunkoisena päällystettynä posliinilla, kokokeraamisena zirconiasta tai keraamisista valumassoista. Kruunujen ja siltojen runko voidaan valmistaa tietokoneavusteisesti cad-cam tekniikalla jyrsimällä tai valamalla.

Laminaatit

Laminaatteja käytetään lähinnä etuhammasalueella esteettisessä hoidossa ja niillä voidaan korjata hampaan väri- tai asentovirheitä sekä pidentää hampaita. Laminaatit valmistetaan keramiasta. Materiaalin optiset ominaisuudet ovat laminaateissa tärkeitä, koska hampaan pinnasta poistetaan vain vähäinen kerros. Laminaatin tulee sopia läheisiin hampaisiin ja sen vuoksi käytetään useimmiten etsautuvaa keramiaa, joka saadaan liimattua lujasti hampaan pintaan.

Sillat

Jos hammaskaaressa on aukkoja, voidaan yksi tai useampi puuttuva hammas korvata hammassilloilla. Tällöin puuttuvan hampaan molemmilta puolilta muotoillaan pilarihampaan pinta puudutuksessa. Silta valmistetaan hammaslaboratoriossa ja hiotut hampaat suojataan muovisella väliaikaisella sillalla. Valmis silta kiinnitetään taas sementillä pysyvästi omiin hampaisiin. Silta vahvistaa myös sillan tukihampaita. Sillan runkomateriaalina käytetään yleisesti keraamisia materiaaleja kuten zirkoniumia. Runko päällystetään käsityönä päälle poltettavalla posliinilla yli 1000 °C lämpötilassa.

Implantit

Puuttuva hammas tai hampaat voidaan korvata myös implanteilla. Implanttihoidoissa on tärkeää, että implantoitavalla alueella on riittävästi luu- ja pehmytkudosta. Tarvittaessa suukirurgimme tekevät pehmyt- ja kovakudossiirteitä mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Implanttihoidot ovat kehittyneet viime aikoina merkittävästi, ja usein implanttihoito onnistuu sellaisissakin tapauksissa, joissa aikaisemmin hoito ei ole ollut mahdollista. Ota meihin yhteyttä niin voimme keskustella implanttihoidon sopivuudesta sinulle. Lue lisää hammasimplanteista.

Irtoproteesit

Irtoproteesit voivat olla joskus myös hyvä ratkaisu puuttuvien hampaiden korvaamisessa. Irtoproteesien rungot valmistetaan yleensä metallista tai akryylistä ja niiden pysyvyyttä voidaan parantaa mekaanisesti erilaisilla kiinnikkeillä. Irtoproteesienkin materiaalit ja kiinnittämisen tekniikat kehittyvät jatkuvasti, ja me Hammaslääkärikeskus Mandibulassa pysymme kehityksen kärjessä mm. kouluttautumalla ahkerasti. Olemme erikoistuneet erittäin vaativiin kokoproteesihoitoihin.

Ota yhteyttä hammaslääkärikeskukseemme!

Proteettinen hammashoito alan erikoisosaajalta

Proteettisen hammashoidon avulla onnistuu haastavienkin hammas- ja suuongelmien korjaaminen luotettavasti! Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy on erikoistunut vaativiin esteettisiin kokonaishoitoihin ja protetiikan erikoishammaslääkärimme saavat yhdessä suukirurgin kanssa palautettua purentakyvyn ja hampaiden ulkonäön usein mahdottomaltakin vaikuttavissa tapauksissa. Proteettinen hammashoitomme pitää sisällään paljon erilaisia hoitotoimenpiteitä, kuten kruunujen, laminaattien, siltojen, implanttien ja irtoproteesien valmistamista ja asentamista. Lue lisää menetelmistä alta!

Tarjoamme aina yksilöllistä ja huolellista palvelua oli kyse sitten pienestä tai suuremmasta hammas- tai suuongelmasta. Henkilökohtainen palvelu onkin proteettisen hammashoidon onnistumisen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Värinmäärityksen ja teknisen työn viimeistelyn olisi hyvä tapahtua niin, että hammasteknikolla on mahdollisuus nähdä potilas henkilökohtaisesti.

Kehitämme myös jatkuvasti osaamistamme, sillä proteettisen hammashoidon tekniikat ja valmistusmenetelmät kehittyvät jatkuvasti ja haluamme pysyä kehityksen kärjessä. 

Teemme yhteistyötä Hammaslaboratorio Kulmahampaan kanssa.