Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Hampaan paikkaus ammattitaitoisesti

Reikä hampaassa? Hammaslääkärikeskus Madibula Oy:n hammaslääkärit tekevät hampaiden paikkaukset asiantuntevasti. Hampaan paikkaus on yleinen toimenpide, mutta sekin vaatii omaa erikoisosaamistaan. Meillä on hampaiden paikkauksesta runsaasti kokemusta ja tarjoamme aina ystävällistä asiakaspalvelua.

Ientulehduksen hoito tehokkaasti ja luotettavasti

Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy tarjoaa luotettavaa ientulehduksen hoitoa. Asiantuntevat hammaslääkärimme hoitavat ientulehdukset tehokkaasti sekä tarjoavat neuvoja ientulehdusten ehkäisemiseksi.

Hammashoitoa asiantuntevasti

Kauniit ja terveet hampaat ovat saavutettavissa kotona tapahtuvalla hammashoidolla sekä säännöllisesti tarkistuttamalla hampaat asiantuntevan hammaslääkärin luona. Kun mahdolliset vauriot ja ongelmat hampaissa huomataan mahdollisimman ajoissa, on hampaiden korjaaminen helpompaa, ja samalla voidaan ehkäistä isompien vaurioiden syntyminen.

Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy tarjoaa kaikki perushammashoidon palvelut, kuten hampaiden tarkistukset, hampaiden paikkaukset, ientulehdusten hoidot sekä monipuoliset suuhygienistin palvelut. Me huolehdimme hampaistasi asiantuntevasti!

Kattavat suuhygienistin palvelut

Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy:llä työskentelee kaksi ammattitaitoista suuhygienistiä, jotka tekevät osaavasti kaikki suuhygieniset toimenpiteet. Tarvitsit sitten hammaskiven poistoa, fluorikäsittelyä, hoitoa vihloville hampaille tai yleisiä neuvoja suun terveyden hoitamiseen, he osaavat auttaa asiantuntevasti. Suuhygienistimme kartoittavat myös toimenpiteiden tarpeen luotettavasti.

Hammaslääkäripelko

Hammaslääkäripelko on yleinen vaiva eikä sitä tarvitse hävetä. Aina pelolle ei ole syytä, mutta se voi johtua aikaisemmista epämiellyttävistä kokemuksista, tukehtumisen tai kivun pelosta tai muista epämukavista tunteista. Jos hammaslääkärissä käynti pelottaa sinua, ota asia rohkeasti puheeksi hammaslääkärin kanssa ja kerro peloistasi jo ajanvaraustilanteessa niin sinulle varataan enemmän aikaa hoitotilanteeseen.

Hammaslääkäripelosta huolimatta hammaslääkärissä olisi hyvä käydä säännöllisesti. Pitkäaikainen ja luottamuksellinen suhde hammaslääkäriin voi myös edesauttaa pelkojen lieventymistä. Kun hampaat tarkistuttaa säännöllisesti, välttyy usein myös isommilta ja hankalimmilta toimenpiteiltä.

Jos hammashoidon kivut ovat pelon aiheena, keskustele asiastasi hammaslääkärisi kanssa. Nykyaikaiset kivunlievitysmenetelmät ovat tehokkaita ja yhdessä lääkärisi kanssa voitte valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.