Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Hammasimplantit

Hammasimplantit, eli keinojuuret, ovat yhä suositumpi tapa korvata puuttuvia hampaita. Yli miljoonalta suomalaiselta puuttuu hammas tai useampi. Yhdenkin hampaan puuttuminen voi vaikuttaa puheeseen ja aiheuttaa purennallisia ongelmia sekä esteettistä haittaa. Nykytekniikan avulla on mahdollista rakentaa toimiva ja tukeva purenta jopa kokonaan hampaattomaan leukaan.

Hammasimplanttihoito sopii useimmille aikuisille

Implantti on titaaninen keinojuuri, jonka tarkoitus on korvata puuttuvan hampaan juuri. Keinojuuren päälle voidaan tehdä eri tekniikoin hampaita vastaavia rakenteita, kuten siltoja ja kruunuja. Implantit ovat tehokkain tapa hoitaa kokonaan hampaatonta suuta ja luusiirre mahdollistaa hoidon, vaikka leukaluuta ei muuten olisi jäljellä riittävästi. Implanttihoito sopii lähes kaikille aikuisille, joiden leukojen kasvu on pysähtynyt.

Kirurginen ja proteettinen vaihe

Implanttihoito voidaan jakaa kahteen osaan. Kirurgisessa vaiheessa implantit istutetaan leukaluuhun. Proteettisessa vaiheessa asiakkaalle rakennetaan keinojuuren varaan lopulliset hampaat. Implanttihoitojen onnistumisprosentti on todella korkea: 98 %. Vähentämällä tupakointia leikkauksen ajaksi, tupakoinnista aiheutuvia haittoja voidaan vähentää merkittävästi. Mikäli asiakkaalle on yleissairauksia tai lääkitys, hoidon aloittamisesta tulee keskustella sekä hoitavan lääkärin, että hammaslääkärin kanssa.

Implanttien avulla vältetään esimerkiksi:

  • Puuttuvien hampaiden viereisten hampaiden hiominen sillan asentamista varten
  • Häiritsevästi liikkuvat irrotettavat proteesit
  • Hammasproteesien alle tai rakenteisiin kerääntyvä ruoka

Kysy Raision Mandibulan asiantuntijoilta lisää implanttihoidoista.