Hammaslääkäriasema Mandibula

Käyntiosoite:

Tasalanaukio 3
Raisio

Soita:

02 - 4398 330

Saapumisohjeet:

Vastaanottomme sijaitsee Raision läpi kulkevien pääteiden risteyksessä. Omalla autolla saapuville, alueella on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa käytettävissä. Satakunnantietä/Raisiontietä kulkee myös linja-autoja tiheällä aikataululla. Naantalin, Kustavin ja Mynämäen suuntaan menevät bussit ajavat Raision läpi.

Esteettinen hammashoito - kauniit hampaat ammattitaitoisesti

Kauniilla hampailla on helppo hymyillä! Hammaslääkärikeskus Mandibula Oy tarjoaa asiantuntevaa esteettistä hammashoitoa, jonka tavoitteena on hampaiden kaunistaminen. Esteettinen hammashoitomme pitää sisällään erilaisia toimenpiteitä, kuten hampaiden valkaisun, värjäytyneiden hampaiden täytteiden vaihtamisen hampaan värisiin muovi- ja keramiatäytteisiin, hampaiden muotoilun, hampaiden oikomisen sekä hammasimplantit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi luotettavasti, miten juuri sinun hampaistasi voidaan saada kauniimmat esteettisen hammashoidon keinoin.

Haaveena valkoiset ja tasaiset hampaat?

Yhä useammat haaveilevat kauniin valkoisista hampaista. Hammaslääkärin vastaanotolla valkoinen hymy on saavutettavissa turvallisesti ja hampaita vahingoittamatta. Hampaat voidaan joko valkaista asiakkaan toiveiden mukaan ammattimaista Opalescence -menetelmää käyttämällä tai sitten hampaita voidaan kaunistaa keraamisilla hammaslaminaateilla tai muovipaikoilla. Hammaslaminaatit ovat oiva vaihtoehto silloin, kun hampaat ovat runsaasti paikatut ja niissä esiintyy kulumaa tai pieniä asentovirheitä. Hammaslaminaatit luovat hampaisiin kauniin yhtenäisen värin ja mallin. Hampaiden pienet ongelmat korjaantuvat taas muovipaikoilla kätevästi ja edullisesti. Hampaiden ulkonäköä ja symmetriaa voidaan parantaa joissain tapauksissa myös pelkällä hampaiden hionnalla.

Haaveena suorat hampaat ja hyvä purenta?

Esteettiseen hammashoitoomme kuuluu myös hampaiden oikomishoito, jolla voidaan korjata hampaiden purentaa, keskinäistä ahtautta tai muita hampaiden asentovirheitä. Hampaiden oikominen on usein suurempi hoitokokonaisuus, jonka suorittaa ammattitaitoinen oikomishoidon erikoishammaslääkäri.

Hampaiden muu korjaaminen

Esteettisen hammashoidon avulla voidaan joskus joutua korjaamaan laajempiakin hampaiden ongelmia. Esimerkiksi poistettuja hampaita voidaan korvata implanteilla ja laajasti tuhoutuneet hampaat voidaan korjata kruunuilla tai silloilla. Haastavammatkin hampaiden esteettiset ongelmat hoituvat meiltä kuitenkin tehokkaasti. Taitava henkilökuntamme kykenee esimerkiksi tekemään laadukkaan implanttihampaan, jota ei erota potilaan omista hampaista. Haastavammat hampaiden korjaukset implanteilla, kruunuilla ja silloilla vaativat erikoisosaamista, mutta kaunis lopputulos on vaivan arvoinen. Me korjaamme hymyt kuntoon luotettavasti!

Lue lisää hampaiden korjaamisesta proteettisen hammashoidon menetelmin!